Trouwen in een tunnel

Trouwen in een tunnel? Kan dat? Jazeker! Maurits van der Zouw, de broer van één van de bouwers van de Noord/Zuidlijn, trouwde met zijn bruid Marije nabij het centrum van Amsterdam.

Het regende die dag zo hard dat de bruidsreportage bijna niet meer door kon gaan. Gelukkig zorgde de familieband voor een alternatief: de dichtstbijzijnde droge locatie was de geboorde tunnel van de Noord/Zuidlijn. Op dat moment was het er relatief rustig en konden Maurits en zijn bruid prachtige foto’s maken.

Bijzondere initatieven 

Het bouwen van de tunnels gaat voor, maar wanneer er een bijzonder initiatief is kan de tunnel uitgeleend worden. Zo vond er een concert plaats en namen verschillende bands hun clips op in de bouwputten. Het bruidspaar is een primeur.

Bron: metro.nl

Foto: Iris & Marie Fotografie

Zou jij een bruidsreportage in een tunnel willen maken?

Lees ook:Win gratis bruiloft op de Veluwe
Lees ook:Groomzilla (helse bruidegom) erger dan bridezilla!
Lees ook:Trouwen & rituelen: De bruid over de drempel tillen
Lees ook:Vier de Liefde-feest: 12 bruidsparen en René Froger
Lees ook:Bijzonder huwelijksaanzoek Heidi Klum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trouwen in een tunnel

  1. Felien

    Ik kan me voorstellen dat het niet een droom zal zijn voor velen: trouwen in een tunnel. Toch vind ik de foto bij het artikel erg mooi, kan me dus ook voorstellen dat het hele resultaat erg artistiek zal zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>