Trouwen in SkyLounge Amsterdam

Er zijn van die speciale plekjes in Amsterdam waar je de intieme verbintenis met je partner wil bezegelen. In de SkyLounge op de 11e verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, heb je een uitzicht over de hoofdstad die dan ook je stille getuige zal zijn.

Het hotel is een officiële trouwlocatie waar men ervoor kan kiezen om de ceremonie te laten plaats vinden. Alles is mogelijk om die belangrijke dag perfect te laten verlopen. Een romantisch diner bij kaarslicht en klassieke muziek of een stylish diner in de SkyLounge met de mogelijkheid om te blijven slapen in één van de prachtige suites en en wakker worden met een heerlijk huwelijks ontbijt.

http://www.skyloungeamsterdam.com/nl/

Lees ook:Trouwen met uitzicht over heel Amsterdam
Lees ook:Sonos en Spotify maken je bruiloft compleet
Lees ook:Koninklijk trouwen en vorstelijk sterrendiner
Lees ook:52% van de vrouwen heeft sex met getrouwde mannen
Lees ook:Aruba lanceert Little White Dress Night

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trouwen in SkyLounge Amsterdam

  1. Esther

    Prachtige locatie de Sky Lounge, alleen hopelijk een beetje betaalbaar?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>