Hampshire Hotel Newport Huizen trouwlocatie

Hampshire Hotel Newport Huizen is sinds eind vorig jaar een officiële trouwlocatie. Dit hotel ligt direct aan het Gooimeer en de jachthaven van Huizen.

Als het weer het toelaat, kan de huwelijksvoltrekking op het eigen terras van Hampshire Hotel – Newport Huizen aan de haven met privé aanlegsteiger plaatsvinden. Na het jawoord is het mogelijk met alle gasten op een speciale ‘huwelijksboot’ te stappen en het Gooimeer op te gaan.

Ook in het hotel zijn diverse ruimtes beschikbaar voor de huwelijksvoltrekking, het diner en het feest. Het hotel heeft zeven grote en kleine zalen, die flexibel in te delen zijn. Daarnaast zijn er een grote feestzaal van 450 m2 en een exclusief Penthouse met eigen dakterras aanwezig.

Hampshire Hotel – Newport Huizen is een viersterrenhotel midden in het Gooi met 60 comfortabel ingerichte hotelkamers en suites. Het biedt gasten uitzichten op het Gooimeer en de jachthaven van Huizen. Een ideaal startpunt voor tripjes naar bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Muiderslot en het museum Singer, en een wandel- of fietstocht in omliggende natuurgebieden. Restaurant Café Ô in de lounge van het hotel biedt de hele dag door voor elk wat wils.

http://www.hampshire-hotels.com/hampshire-hotel-newport-huizen

Lees ook:Beleef een trouwdag bij Hampshire Hotels
Lees ook:The Toren (A’dam) is volgens Tripadvisor beste hotel in NL
Lees ook:Thuis trouwen in Apeldoorn
Lees ook:Betaalbaar luxe en hip hotel op schiphol
Lees ook:Ontdek trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>