Glossy trouwboek vol met laatste trends

De voorbereidingen voor een trouwfeest duren gemiddeld 12 maanden en de gemiddelde prijs van een huwelijk, inclusief reis is 15.500 euro*. Dat er veel komt kijken bij het organiseren van een huwelijk blijkt uit de reacties van duizenden bruidsparen die ieder jaar om advies vragen. Reden genoeg voor Toptrouwlocaties.nl om het nieuwe 300 pagina’s tellende trouwboek Toptrouwlocaties vrijblijvend aan te bieden nu het trouwseizoen weer van start gaat in mei.

Het dikke glossy vormgegeven trouwboek geeft een brede kijk in de wereld van het huwelijksfeest, zoals de locatie, de ringen, de kleding, visagie en huwelijksreizen. Op die manier haalt Toptrouwlocaties een heleboel zorgen weg bij aanstaande bruidsparen, want er is al genoeg stress rond het organiseren van ‘the big day’.

Inspiratie
Met de start van het trouwseizoen in mei zijn veel bruidsparen op zoek naar inspiratie en advies voor hun grote dag. Een toekomstig bruidspaar is gemiddeld 250 tot 400 uur bezig is met de organisatie van een bruiloft. Erg in trek zijn vooral kastelen, land- en herenhuizen en buiten bruiloften. Toptrouwlocaties – The big book for the big day is daarom een echte musthave voor alle toekomstige bruidsparen.

Advies
Het prachtige trouwboek is samengesteld door diverse specialisten en experts, weddingplanners en branchespecialisten, op het gebied van onder andere trouwlocaties, ringen en jurken. Uit de reacties van de duizenden bruidsparen die Toptrouwlocaties.nl jaarlijks om advies vragen, werd duidelijk dat er behoefte was aan uitgebreide informatie in de vorm van een mooie glossy waarin mensen makkelijk dingen kunnen teruglezen. Alle toekomstige bruidsparen die hulp nodig hebben bij de voorbereidingen van hun huwelijk kunnen vanaf nu het trouwboek gratis en vrijblijvend opvragen op de website van Toptrouwlocaties.nl.

Eerder dit jaar werden al een aantal onderzoeksresultaten vrijgegeven uit het Nationaal Trouwonderzoek. Hier een paar gegevens op een rij:

• Spanje is populairste land voor de huwelijksreis binnen Europa.
• Vrouwen starten gemiddeld 8 maanden voor hun huwelijk met het uitzoeken van een trouwjurk, de mannen doen dit 3 maanden later voor het trouwpak
• De eerste stap na het huwelijksaanzoek is het zoeken van een trouw- en of feestlocatie (gemiddeld bezoeken bruidsparen 3 locaties)
• 88% van de huwelijksaanzoeken wordt door de man gedaan. 31% van de huwelijksaanzoeken wordt thuis gedaan en 45% op vakantie, weekendje/nachtje weg.

* Dit blijkt uit het Nationaal Trouwonderzoek van Toptrouwlocaties.nl

Lees ook:Veel stress bij zoektocht naar ideale trouwlocatie
Lees ook:Open Toptrouwlocatie Route; avond 2 juli
Lees ook:Toptrouwlocaties gebundeld in gratis boek
Lees ook:Het muZEEum in Vlissingen als trouwlocatie
Lees ook:Zondag 3 februari Open Toptrouwlocatie Route; 200 locaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>