Gemeente Waterland breidt trouwlocaties uit

Het college van burgemeester en wethouders heeft vorige week besloten haar trouwlocaties uit te breiden met het zeilschip Gouwzee en de Grote Kerk te Monnickendam. Met het deze karakteristieke locaties heeft gemeente Waterland er weer twee stijlvolle gelegenheden bij voor het voltrekken van huwelijken. Voor iedere `Ja ik wil’ wat wils.

De Grote Kerk van Monnickendam is met zijn grote toren een bekende verschijning in het landschap van Waterland. De kerk biedt al regelmatig ruimte voor onder andere exposities, concerten en bruiloften. En nu kan dus ook het huwelijk in de Grote Kerk voltrokken worden.

Zeilklipper de Gouwzee heeft haar thuishaven in Monnickendam en dateert uit1907. Het schip is volledig aangepast naar de eisen van deze moderne tijd en wordt ingezet voor bedrijfs- en familie-uitjes, dagtochten en vakanties.

Trouwen in Waterland kan nu al op veel verschillende en mooie locaties. Naast een aantal historische gebouwen (bijvoorbeeld Noordeinde in Monnickendam of Het Broekerhuis in Broek in Waterland) biedt de gemeente ook de mogelijkheid in het huwelijk te treden op diverse charterschepen.

Lees ook:Trouwen in pittoreske Laurentiuskerk in Ginneken
Lees ook:Meer trouwlocaties in gemeente Wassenaar?
Lees ook:Zelfstandige BABS focust zich op jullie
Lees ook:Gemeente Krimpen aan den IJssel nieuw huwelijksbeleid
Lees ook:Top 5 populairste trouwlocaties van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>