Trouwen met voeten in het zand op Zanzibar

Droom jij van een huwelijk in het buitenland? Dan is een ‘huwelijk met de voeten in het zand’ op Zanzibar misschien wel iets voor jou. Hier werkt zelfs een Nederlandse weddingplanner, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Marjolijn Duller-Pronk vertelt er meer over: “Explore Tanzania is de eerste Nederlandse weddingplanner op Zanzibar. Wij werken met een lokale ceremoniemeester die het huwelijk op maat organiseert. Van huwelijksplechtigheid tot officiële trouwdocumenten, fotograaf, visagist, entertainment en veel meer. Aansluitend aan het huwelijk kunnen de stellen kiezen voor een privé safari, zowel lang als kort, met een paar dagen strand als afsluiter. Of een lekkere strandvakantie zonder teveel activiteiten. Alles is mogelijk bij ons en in Tanzania .”

Lees ook:Nederlander zoekt rust én avontuur tijdens huwelijksreis
Lees ook:Bruidsbeurs Gelderland: Hulshorst, maandag 6 februari
Lees ook:Huwelijkse voorwaarden steeds populairder
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Holland: Heiloo, zondag 18 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Limburg: Berg en Terbijt, zaterdag 22 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>