Gratis bruidsaccessoires bij WeddingWonderland

171bruismodeMet het uitkiezen van een prachtige bruidsjurk heeft een aankomende bruid nog maar half werk verricht! Ze zal daarnaast immers nog tal van bruidsaccessoires nodig hebben voor onder en boven haar jurk. Al wat een bruid nodig heeft kan ze bestellen in de webshop van WeddingWonderland of in een van hun bruidswinkels, waar eveneens een uitgebreide keuze is aan bruidsmode.

Prachtige bruidsmode gaat gepaard met schitterende bruidsaccessoires. Dat kan gaan van lingerie tot schoenen en een sluier. Ze dragen allen bij tot het geheel van een mooie bruidscreatie. En dan nog maar te zwijgen van kousenbandjes, glimmertjes, bloemen en eventueel een riem. De bruid die er helemaal stralend wil uitzien, kan bij WeddingWonderland eveneens terecht voor een stijlvolle combinatie van haar bruidsjurk met bijpassende schoenen en tasje.

Wie bij WeddingWonderland een bruidsjurk koopt van minstens € 999, krijgt gratis bruidsaccessoires t.w.v. maar liefst € 400! De bruid in spe kan de accessoires naar hartenlust zelf uitkiezen. Voorwaarde is wel dat de accessoires voorradig zijn in de winkel. Op de website van WeddingWonderland, www.weddingwonderland.nl, vind je hierover alvast meer informatie.

Geen reacties // Reageer