Candelight bruidsmodeshow

Niets fijners als wegdromen tijdens het bekijken van de mooiste trouwjurken. De Bruidshoek in Leiden organiseerde een modeshow. Het filmpje deel ik graag met jullie. Krijg je toch een idee van wat er op dit moment allemaal in de mode is.

De Bruidshoek modeshow from Bruidshoek on Vimeo.

Meer informatie over de Bruidshoek ontdek je hier. Ze hebben zowel bruidskleding voor heren, als dames. Op deze site vind je sowieso afbeeldingen van trouwjurken, kostuums en accessoires, als schoenen en lingerie.

Lees ook:Heren doe inspiratie op: trouwkostuum en schoenen
Lees ook:Dresscodes vragen om uitleg; de betekenis van o.a. black tie
Lees ook:Pronovias-collectie 2011
Lees ook:Koninklijke site over huwelijk prins William en Kate
Lees ook:Oostvaardersplassen als trouwlocatie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>