Ontwerpt Philip Treacy hoed voor Kate Middleton

Philip Treacy’s hoeden zullen te zien zijn op de bruiloft van Prins William en Kate Middleton. Of de bruid een hoedje van de beroemde ontwerper zal dragen, weten we niet. Wel heeft hij toegezegd diverse exemplaren te ontwerpen voor leden van het Britse koninklijk huis en overige aanwezigen.

Foto: Mario Testino

Kate Middleton heeft samen met haar moeder in ieder geval al kennis gemaakt met Treacy. De ontwerper heeft bekende fans als Sarah Jessica Parker, Lady Gaga en Camilla Parker Bowles (jawel de stiefmoeder van Prins William).

Lees ook:Bijzonder huwelijkscadeau voor William en Kate
Lees ook:Prins Harry getuige bij bruiloft broer
Lees ook:Trouwring vergeten? Nee, prins William wil geen ring dragen
Lees ook:Nog 50 dagen voor bruiloft prins William en Kate
Lees ook:Koningin Elizabeth geeft toestemming huwelijk Will en Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>