Trouwen & Rituelen de Ceremoniemeester

Het fenomeen ceremoniemeester is al heel oud. Sinds de oudheid bestaat de ceremoniemeester al. De Egyptische farao's lieten hun feesten namelijk al organiseren door een ceremoniemeester. Ze kozen hun trouwste dienaar, hij regelde de gehele bruiloft. Deze dienaar was zelfs zo loyaal naar de farao dat hij zelfs mee ging in het graf… Zo sla ik zelf liever over om ceremoniemeester te zijn…

Lees ook:Taken Ceremoniemeester
Lees ook:Bruiloft foto’s worden aardbeving foto’s
Lees ook:Weddingplanner Inge Bergakker columniste Trouwenblog!
Lees ook:Een Weddingplanner Ja of Nee?
Lees ook:Christina Aguilera wil trouwen met Matt Rutler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>