Webcam in trouwzaal stadhuis Nijmegen voor live huwelijk

De gemeente Nijmegen heeft een webcam opgehangen in de trouwzaal van het stadhuis. Familieleden en vrienden die ver weg wonen, of om andere reden niet aanwezig kunnen zijn, kunnen zo toch meegenieten.

Steeds meer bruidsparen stelden de vraag of hun bruiloft op internet uitgezonden kon worden. Nu kan de camera ingeschakeld worden als mensen dat willen. De cam staat standaard uit. De beelden worden niet door de gemeente bewaard.

Lees ook:Stichtse Vecht: trouwen in horeca vanaf 1 oktober
Lees ook:Meer trouwlocaties in gemeente Wassenaar?
Lees ook:Bruidsparen mogen locatie kiezen in Ede
Lees ook:Bruidsparen regisseren zelf trouwceremonie
Lees ook:Overal kunnen trouwen in Ermelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>