Bruiloften verboden in islamcentrum

Bruiloften mogen niet meer worden gehouden in het islamitisch centrum in de Amersfoortse wijk Schuilenburg.   Zaal huur voor bruiloft en andere feesten en partijen wordt verboden. Omwonenden klaagden over regelmatig geluids- en parkeeroverlast. Op vragen van de fractie van de VVD in de gemeenteraad stelt het college van b en w dat de feesten niet binnen het bestemmingsplan vallen. De gemeente gaat naleving van het verbod controleren. Het islamitisch centrum Rahman aan de Juliëttestraat verhuurt acht tot negen keer per jaar een zaal voor bruiloftsfeesten. Een bestuurslid van het centrum zei onlangs in deze krant dat de verhuur een welkome bron van inkomsten is.

Lees ook:Hostellerie Vangaelen trouwlocatie gemeente Heeze-Leende
Lees ook:Trouwen mag in gemeente Kampen op iedere locatie
Lees ook:Acht jarig meisje wilt scheiden!
Lees ook:Huwelijk in gemeente Schermer (Noord-Holland) ongeldig
Lees ook:Negen stellen trouwen gratis op 11-12-13 om 14.15 uur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>