Trouwen? Plant verplicht een boom

In Brazilië ligt er een wetsvoorstel klaar dat als je gaat trouwen je ook direct tien bomen moet planten. Dit willen ze verplichten. Een echtscheiding kost wat meer dan moet je 25 bomen planten. Deze maatregelen willen ze invoeren uit ecologische overwergingen. Zo heb je wel meteen een leuk ritueel erbij voor op je bruiloft! 

Lees ook:Trouwen & rituelen: De bruid over de drempel tillen
Lees ook:Start met de trouwplanning
Lees ook:Aankomende week is het rituelen week!
Lees ook:Inspiratiebord: Hot pink
Lees ook:Plan je bruiloft zonder ontslagen te worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>