92 jarige man mag geen 17 jarig meisje trouwen in Egypte

In Egypte wilde een saoedische 92-jarige man trouwen met een meisje van 17. Hij kwam deze boerendochter tegen tijdens zijn verblijf daar. Hij bood een bruidschat van 19.000 euro en gouden juwelen. De ouders van het 17-jarig meisje zijn erg arm. Ze stemde toe met het huwelijk. De Egyptische ministirie van Justitie heeft het huwelijk verboden. Het leeftijdsverschil tussen de beide partners mag niet meer dan 25 jaar bedragen. Het is maar goed dat deze regel er is gekomen. Het gebeurde namelijk nog al vaak dat oudere mannen op zoek gingen naar jonge arme boerenmeisje.

Lees ook:5 jarige meisje moest trouwen met 7 jarig jongetje
Lees ook:Bruidsparen nodigen minder gasten uit; huwelijk iets duurder
Lees ook:Trouwen? Daar moet je achttien voor zijn
Lees ook:30% meer import bruiden
Lees ook:Acht jarig meisje wilt scheiden!

1 Reacties // Reageer

One thought on “92 jarige man mag geen 17 jarig meisje trouwen in Egypte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>