Een supersnel flitshuwelijk

Een "moetje"? Even snel trouwen gewoon omdat het handig is. Jullie zijn al een tijdje samen en willen trouwen omdat dat nu gewoon makkelijk is. Dan is Maarssen echt de gemeente voor jullie om te trouwen. Je kunt daar namelijk super snel trouwen. Binnen 15 minuutjes sta je weer op straat! Ook een voordeel het kost maar 150 euro!

Lees ook:Scheiden in China populair vanwege fiscale voordelen
Lees ook:Een Weddingplanner Ja of Nee?
Lees ook:Nieuwe berichten komen er weer aan
Lees ook:Trouwen op Ameland; daar hangt een prijskaartje aan
Lees ook:Trouwen in een oude stadsburcht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>