Trouwambtenaren moet iedereen trouwen!

Een pittige discussie die steeds terug keert; Moeten trouwambtenaren iedereen trouwen ook als ze, vanwege godsdienstige reden er niet achter staan?  De commissie van gelijke behandelingen heeft gister besloten dat een ambtenaar geen stellen meer mag wijgeren te trouwen.

Volgens Alex Geert Castermans,
voorzitter van de commissie, moet een ambtenaar kiezen om of geen huwelijk meer te sluiten of allemaal. " Het kan toch niet dat iemand van de overheid op dit soort punten discrimineert" aldus Dhr Catermans.

 

Lees ook:Wilders: ‘Ambtenaar moet iedereen trouwen’
Lees ook:Zelfstandige BABS focust zich op jullie
Lees ook:Homohuwelijk weigeren mag in Rhenen
Lees ook:Gratis trouwen? Eerst een inkomenstoets doen!
Lees ook:Dochter Jim Carry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>