Wil je met me scheiden… humoristische hulp bij scheiding

Een op de drie huwelijken strandt, maar hoe is het als jouw huwelijk op de klippen loopt en je plotseling voor een scheiding komt te staan? Wat voel je? Wat vindt je omgeving? Waar krijg je mee te maken? En hoe vertel je het je kind? Linda de mol zegt: “Als het om scheidingen gaat, helpt humor enorm”. Gelukkig is er nu dan het boek ‘Wil je met me scheiden‘ van Bies van Ede en Martine Koelemeijer.

Zij roept hem uit tot haar ‘scheidingsbuddy’ en deelt openhartig al haar ervaringen met hem, haar angsten en onzekerheden maar ook de heftige, hopeloze affaire waar ze halsoverkop in belandt. Hij probeert haar wijze raad te geven, die zij weer in de wind slaat. Zij noemt haar nieuwe geliefde V want haar buddy kent hem. Hij vertelt over het ongelukkige huwelijk van zijn vriend Harry, een schuil- naam, want zij kent hem…

Martine Koelemeijer (1971) is moeder van een zoon van 6. Ze studeerde Nederlands, volgde een post-academische cursus creatief schrijven bij Vonne van der Meer en is uitgever.

Bies van Ede (1957) is vader van een zoon van 17 en een dochter van 11 en al jaren fulltime schrijver. Hij schreef jeugdliteratuur, tv-scenario’s, romans, poëzie en liedteksten. Bies was als coach van de Boeken-bakkers Schrijfwedstrijd 2013 regelmatig op tv.

www.wiljemetmescheiden.nl

Lees ook:Heidi Klum neemt achternaam aan van Seal
Lees ook:Prins Harry heeft de smaak te pakken
Lees ook:Demi Moore wil trouwen voor Ashton Kutcher en Mila Kunis
Lees ook:Prins Carlos gaat trouwen
Lees ook:Bonnie Wright en Campbell Bower gaan trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>