Gescheiden ouders: leer van je kinderen

Elk jaar krijgen 70.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Soms gaat het goed, vaak ook niet. Dat kan anders. En van wie kun je dat nou beter leren dan van kinderen zelf? Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo – dé online community voor kinderen met gescheiden ouders –neemt je in dit boek dat zij samen met Petra Vollinga schreef aan de hand.

In ‘Aan alle gescheiden ouders’ laat Marsha de kinderen zelf aan het woord, in persoonlijke verhalen die elke ouder zullen raken: wat zij meemaken, voelen en denken. Op een indringende manier openen deze kinderen je de ogen, aangevuld met tips en adviezen van deskundigen en oefeningen waar je meteen iets mee kunt. Zodat jouw kind later kan zeggen: ‘Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.’

Kindertherapeute Marsha Pinedo is oprichtster van Villa Pinedo, de stichting voor kinderen met gescheiden ouders. Uit eerste hand (namelijk die van de kinderen zelf) krijgt ze de meest eerlijke verhalen te horen. Petra Vollinga is schrijver en journalist. Sinds 2007 is ze zelf co-ouder. Eerder schreef ze Het grote co-ouder (doe)boek.

Bestel dit boek meteen bij Bol.com: Aan alle gescheiden ouders

Lees ook:Gescheiden – met je ex toch samen goede ouders?
Lees ook:Natasja Froger begeleidt scheidende ouders op RTL 4
Lees ook:ADV: Laat je kind niet vallen
Lees ook:Annemarie van Gaal: expert op gebied van scheiden
Lees ook:Huwelijk ouderwets volgens Amerikaanse jeugd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>