Bruidegom vergeet trouwlocatie te reserveren; bommelding als oplossing

Bruidegom Niel McArdle was vergeten zijn trouwlocatie te reserveren. Op de grote dag belde hij daarom naar de locatie met de melding dat er een bom zou liggen. Daardoor zou zijn bruiloft dan niet door kunnen gaan…

Maar zo liep het natuurlijk niet. De politie ontdekte dat hij de valse bommelding had gedaan en zo eindigde hij niet voor het altaar, maar misschien wel in de cel. Klik hier om hier alles over te lezen.

Lees ook:Ontvoering tijdens vrijgezellenfeest kan je duur komen te staan
Lees ook:Komt het tot een huwelijk tussen Jokertje en Shana?
Lees ook:Geen huwelijk Tatum Dagelet en Daniël de Ridder
Lees ook:Foto’s van huwelijksaanzoek op bergtop
Lees ook:Verloving Zweedse prins Carl Philip en Sofia?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>