Trouwen met een wildvreemde via SBS6

Eén op de drie huwelijken strandt in Nederland. Iets doen we dus fout. Kunnen we niet kiezen? Of kiezen we altijd voor de foute partners, for all the wrong reasons? Misschien kan de wetenschap een handje helpen in de zoektocht naar de ideale match, want schijnbaar hebben we niets te verliezen en een heleboel geluk te winnen. In ‘Ja, ik wil! een wildvreemde’ – het grootste sociale experiment op relatiegebied – is dat mogelijk. Alleen… je leert de liefde van je leven pas kennen voor het altaar!

De zoektocht begint met 10 bruiloften. Vijf singles trouwen met de door henzelf uitgezochte liefde van hun leven: zij zijn de controlegroep. De vijf andere singles stappen in het huwelijksbootje met een volslagen wildvreemde. Zij zijn de kandidaten die hun partnerkeuze volledig in de handen van een groot team van wetenschappers leggen. Dat is een team met klinkende namen: de beste relatietherapeuten, psychologen en seksuologen van Nederland selecteren, na een zorgvuldige screening, de juiste partners voor de 5 flitshuwelijken.

Na het spannende jawoord volgen we de tien koppels voor een langere periode. Langzaam ontstaat een beeld van de liefde… of het ontbreken van de liefde. Wie past werkelijk bij wie? Kan de wetenschap de slagingskans van een relatie vergroten of is kiezen met je hart nog steeds de beste optie? Met andere woorden; is echte liefde verklaarbaar?

We moeten alleen nog wel even geduld hebben. Dit programma wordt pas in 2014 verwacht bij SBS6.

Lees ook:Geen kennismaking voor huwelijk in Married At First Sight
Lees ook:Stellen blind voor financiële risico’s van huwelijk
Lees ook:30% meer import bruiden
Lees ook:Single wil relatie, maar geen huwelijk
Lees ook:Column: Partners van het gelijke geslacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>