Bruiloft even uitgesteld door lugubere daad in kerk

Een bruiloft in de Hutton All Saints kerk is even uitgesteld door de lugubere daad van een man. Eerst gooide hij allerlei stoelen om en vervolgens snel hij zijn testikels af. Dat zorgde voor een bloederige bedoeling.

Dit alles gebeurde een uur voor de ceremonie. Die vervolgens even werd uitgesteld. Later op de dag werd er gewoon getrouwd. De bruid is pas na het jawoord ingelicht van de bizarre reden van het uitstel.

Lees ook:Jennifer Aniston en Justin Theroux voelen zich getrouwd
Lees ook:Komt van uitstel afstel: Miley Cyrus en Liam Hemsworth
Lees ook:Komt van uitstel afstel Jennifer Aniston en Justin Theroux?
Lees ook:Samen slapen, dan ben je getrouwd in India
Lees ook:Noortje Herlaar en William Spaaij trouwen nog niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>