Kamperen tijdens huwelijksreis: van luxe tot unieke locaties

Kamperen tijdens je huwelijksreis? Of je nu voor luxe gaat of juist een unieke locatie zoekt; wij hebben een aantal leuke mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Wat denk je bijvoorbeeld van de designstacaravan Aspect. De Aspect is vanwege het comfort geschikt voor jong en oud. Dit maakt het een goede keuze voor een familievakantie of multigeneratievakantie. De designstacaravan heeft een ruime woonkamer met een compleet ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers, een grote badkamer en is geschikt voor vier tot acht personen. Door de ruime houten veranda met dubbele openslaande deuren en luifel kunnen vakantiegangers zowel binnen als buiten genieten van de natuur. De Aspect heeft luxe extra’s als een flatscreen TV met DVD–speler, bluetooth speaker, iPod dockingstation, gratis WiFi en loungemeubilair.

Safaritent, boomhut of waterlodge
Niet alleen luxe maar ook een bijzondere beleving staat centraal bij het nieuwe kamperen. Wissel de luxe van een stacaravan af met een avontuurlijke nacht in een boomhut, safaritent of een op het water drijvende lodge. Eurocamp biedt op acht campings in Frankrijk boomhutten aan voor een verblijf op vier á vijf meter hoogte tussen de vogels en eekhoorns. Het avontuur in de boom gaat gepaard met comfort, want bij elk verblijf in een boomhut is een volledig ingerichte bungalowtent voor wat luxe aan de grond inbegrepen.

Logeren in een safaritent kan op 66 Eurocamp campings in heel Europa. De safaritenten zijn stijlvol ingericht met houten meubelen, een elektrisch kacheltje, twee grote slaapvertrekken met volwaardige bedden en een compleet ingerichte keuken met koelkast en 4-pits gasfornuis. Aan de safaritent bevindt zich een overdekt terras met eettafel, stoelen en zonnebedden.

Wie liever op het water verblijft, kan terecht in een waterlodge op de Franse Camping Domaine des Ormes. Slapend onder het rieten dak hoor je de vissen onder je slaapkamer door zwemmen.

Lees ook:Voor wie eens iets anders wil: kamperen in de winter
Lees ook:Huwelijksnacht doorbrengen in een safaritent?
Lees ook:Nederlander zoekt rust én avontuur tijdens huwelijksreis
Lees ook:Trouwen op Vuurtoreneiland bij Durgerdam
Lees ook:Honeymoon in eigen land: Blue Cottage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>