Aruba lanceert Little White Dress Night

Gaan jullie op huwelijksreis naar Aruba dan kun je genieten van speciale arragementen en exclusieve kortingen als je op maandag in een little white dress hult. Of je nu een biertje drinkt in de befaamde Local Store in Oranjestad, je tegoed doet aan een uitgebreid diner in een van de hotels, of onder de sterrenhemel op het strand een cocktail drinkt, op maandagavond ontdek je het lokale uitgaansleven in stijlvol wit. ‘Little White Dress Night’ is de tegenhanger van de alom bekende Little Black Dress en is onderdeel van Arubapalooza, een nieuw najaarsconcept waarin cultuur, gastronomie, mode en muziek samensmelten om de Arubaanse cultuur in al haar variaties te laten zien.

Bij verschillende deelnemende restaurants en bars kunnen mensen zich tegen een speciale prijs tegoed doen aan een keur aan toepasselijke hapjes en drankjes zoals witte wijn, sangria en witte desserts. Bij Brickell Bay Sand Beach Lounge wordt op de maandagavond de enige echte ‘Little White Dress Karaoke Night’ georganiseerd, met een bijzondere witte happy hour en gratis shots voor iedereen die het podium durft te betreden om te zingen.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Wat staat er op het koninklijke menu?
Lees ook:Sneeuwwitte bruidsjurken van Lilly
Lees ook:Trash the Dress ook in Nederland in opkomst
Lees ook:Bekijk de THEIA White Collection van Don O’Neil
Lees ook:Geef je bruiloft extra allure met komst Oestermeisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>