Luxe resort Curaçao lanceert Nederlandse website

Het meest luxueuze resort van Curaçao, het Santa Barbara Beach & Golf Resort, lanceert vandaag een Nederlandstalige website om zich meer op de Nederlandse markt te richten. Het resort beschikt over een eigen weddingplanner. Kortom: een idee voor aanstaande bruidsparen die graag in het zonnige buitenland willen trouwen.

Santa Barbara Beach & Golf Resort ligt middenin de karakteristieke natuur van de Santa Barbara Plantage en is omgeven door het azuurblauwe Spaanse Water en de prachtige groene 18-hole championship golfcourse. De rijke cultuur & natuur van Curaçao vind je overal terug binnen dit resort waar persoonlijke aandacht voorop staat. Middels de lancering van deze website wordt het boekingsproces voor Nederlanders vergemakkelijkt. Het 350 kamers tellende luxe resort wil hiermee het aantal boekingen vanuit Nederland vanuit zowel de zakelijke als leisure markt stimuleren.

“Zowel Papiaments als Nederlands zijn een officiële voertaal op Curaçao. Wanneer je ons eiland bezoekt kun je dan ook gewoon Nederlands spreken. Dat maakt van Curaçao een aantrekkelijke vakantiebestemming voor de Nederlandstalige toerist. De introductie van deze website draagt bij aan de verdere focus die wij willen voeren op de Nederlandse markt,” aldus Philippe Eversdijk, General Manager, Santa Barbara Beach & Golf Resort Curaçao.

Naast de introductie van de Nederlandse website lanceert het Santa Barbara Beach & Golf Resort ook een Nederlandse facebookpagina waar enthousiaste vakantiegangers hun favoriete vakantiefoto van het resort kunnen delen en op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws.

Website: www.santabarbararesortcuracao.com/nl/
Facebook: www.facebook.com/SantaBarbaraBeachGolfResortCuracaoNL

Lees ook:Tien redenen voor een huwelijksreis naar Curaçao
Lees ook:Trouwlocatie Jan Smit: luxe resort op Sint Maarten
Lees ook:Designer cake’s Erica O’Brien
Lees ook:Idee voor huwelijksreis: cruise naar winterzon
Lees ook:Handig: verlanglijstjessite WeGive.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>