Verre bestemmingen nog steeds favoriete huwelijksreis

Verre bestemmingen zijn nog steeds de favoriet voor een huwelijksreis. Nederlandse internetgebruikers blijken ondanks de crisis nog steeds volop op zoek naar verre huwelijksreis bestemmingen. De Malediven en Bali zijn ook dit jaar weer de absolute favorieten. Ondanks dit zoekgedrag wordt er nog steeds wel meer en meer geboekt naar bestemmingen dichter bij huis.

Een idyllische vakantie naar de Malediven blijft voor veel stellen nog de droominvulling van hun honeymoon. Na de Malediven is – net als vorig jaar – Bali de meest gezochte huwelijksreis bestemming. Dichter bij huis zijn vooral Italie en Griekenland nog steeds populair. Klik hier voor de volledige top 10.

Waar mensen het meeste naar zoeken is uiteraard niet 1 op 1 door te vertalen naar reisboekingen. Veel bezoekers van Huwelijksreiswijzer.nl geven bijvoorbeeld aan dat de Malediven weliswaar favoriet is, maar dat de reis financieel onbereikbaar blijkt.

Navraag bij reisorganisaties zoals Kuoni en Jiba bevestigt voor een groot deel wel de populairste zoekopdrachten rondom de honeymoon. Kuoni heeft in 2012 de meeste honeymoon boekingen geregistreerd richting de Malediven, Indonesie (waaronder Bali) en Thailand. Europa specialist Jiba telt de meeste huwelijksreis boekingen richting Griekenland, Italie en Portugal.

Kleinschaligheid blijft een trend voor de komende tijd. Geen massale en onpersoonlijke vakantie voor de huwelijksreis. Het zoeken van mooie bestemmingen dichterbij huis zou er wel eens voor kunnen zorgen dat de huwelijksreizen top 10 er volgend jaar anders uit zal zien. Bekijk hier het volledig overzicht van de vakantietrends voor 2013.

www.huwelijksreiswijzer.nl

Lees ook:Verre tropische huwelijksreis ondanks crisis populair
Lees ook:Nederlander zoekt rust én avontuur tijdens huwelijksreis
Lees ook:Exotische bestemmingen in trek bij Nederlanders
Lees ook:Tips voor huwelijksreizen op een rijtje
Lees ook:Xander de Buisonjé spreekt en zingt op Droombruiloft Sky

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>