Nederlander zoekt rust én avontuur tijdens huwelijksreis

Na maanden van voorbereiding en spanning voor de grote dag is de huwelijksreis de kers op de (bruids)taart: samen genieten als pasgetrouwd stel. Meer dan driekwart van de Nederlanders (76%) ziet ‘zon’ als belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde huwelijksreis. Dit blijkt uit onderzoek van Explore Tanzania, uitgevoerd door Panelwizard onder ruim 900 Nederlanders.

Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk ‘lekker eten’ (65%) en ‘romantiek’ (51%). Meer dan een kwart van de ondervraagden start de wittebroodsweken het liefste met een avontuurlijke en actieve vakantie in de natuur.

Marjolijn Duller-Pronk, eigenaar van Explore Tanzania: “Aan de aanvragen die binnenkomen, merken wij steeds vaker dat stellen zoeken naar een gecombineerde reis. De bestemming moet zon- en zeegarantie bieden, maar ook een goede keuken, verschillende activiteiten, luxe en romantiek. Daarom is Tanzania dé honeymoon droombestemming. Het is een enorm veelzijdig land waar je kunt relaxen, maar ook tal van activiteiten kunt ondernemen.”

De helft van de ondervraagden (50%) wil zijn huwelijksreis aan zee doorbrengen en bijna evenveel mensen (48%) wil daarbij het liefste een mooi wit strand. Zowel de kust van Tanzania als de eilanden Zanzibar, Mafia en Pemba kenmerken zich door de tropisch hagelwitte stranden met luxe accommodaties. Niet alleen de perfecte bestemming voor een huwelijksreis, maar ook om te trouwen (Morgen lees je hier meer over op deze site).

Lees ook:Trouwen met voeten in het zand op Zanzibar
Lees ook:Verre tropische huwelijksreis ondanks crisis populair
Lees ook:Kans op huwelijksaanzoek op vakantie 1 op 7
Lees ook:Betaalbaar luxe en hip hotel op schiphol
Lees ook:Helft van de Britten somber over het huwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>