Nieuwe blogger gezocht voor Trouwenblog

Trouwen.blog.nl is op zoek naar een nieuwe blogger. Misschien ben jij dit wel. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers. Grijp dus die kans.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet, wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers en wil je er ook een zakcentje mee verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten! Je volgt al het nieuws uit de trouwbranche, je weet het in een context te plaatsen en er zodanig over te bloggen dat er reacties van bezoekers komen. Er ontstaat daardoor een community op je blog van bezoeker die je interesse delen.

Reacties graag zo spoedig mogelijk naar [email protected] o.v.v. Trouwenblog. Geef aan waar je passie voor het huwelijk uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

De redactie heeft de afgelopen jaren met heel veel plezier aan deze blog gewerkt en bedankt alle lezers voor hun betrokkenheid.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Voorstellen
Lees ook:Verre bestemmingen nog steeds favoriete huwelijksreis
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Simpelweg Gelukkig Zijn Guus Meeuwis
Lees ook:Rosie O’Donnell en Michelle Rounds in het geheim getrouwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>