Bruidsjurken in Nederland

6trouwen

Als je een trouwjurk draagt die helemaal bij je past, dan kom je op je mooist uit en maak je een betoverende indruk op je aanstaande en op je gasten. Trouwjurken zijn er in allerlei prijsklassen en stijlen. Als je zoekende bent op het gebied van bruidsmode, dan vind je hier een overzicht van de populaire stijlen en de nieuwste trends in bruidsjurken.

Fairy tale

Helemaal 2014 is de sprookjesachtige stijl met kant en wijde tule rokken. Als accessoires kun je kiezen voor een bijpassende bruidssluier, diadeem of tiara. De stijl kan heel eenvoudig en draagbaar zijn, terwijl alles draait om de details en jij volop kunt schitteren. 

Hip

Dit jaar is het ook helemaal in om je bruidsjurk uniek te maken met opvallende accessoires, zoals een bruidsriem, broche, jasje, bolero of omslagdoek. Zo kun je op jouw manier accenten leggen en een eigen stijl creëren.

Vintage

Met een vintage look kies je voor ontwerpen die teruggaan in de tijd. Bijvoorbeeld voor een slank ontworpen jurk in jaren twintig stijl met kant voor een elegante uitstraling. Wat meer glamorous is een glanzende stof in art deco stijl met prachtige patronen. Ook franjes behoren tot de vintage stijl, evenals lange mouwen in combinatie met een jurk met slank silhouet.

Kies je eigen stijl

Kijk je bij de duurdere merk trouwjurken, dan zie je dat deze opvallen vanwege het design en een uitstekende pasvorm. Maar ook goedkopere modellen kunnen met wat aanpassingen en accessoires helemaal voldoen aan jouw smaak. Kom je er niet uit wat nu je stijl is, laat je dan inspireren door bijvoorbeeld deze bruidsmode blog.

Geen reacties // Reageer