Voor een prikkie een prachtige designer bruidsjurk

Wie echt voor een prikkie een prachtige bruidsjurk wil kopen, zou bijna het vliegtuig naar Massachusetts pakken. Want de kortingen die bruidssalon VOWS geeft op de designerjurken die in hun winkel hangen, zijn soms vele malen hoger dan een vliegticket naar Amerika. Wat dacht je van een Reem Acra van 6000 dollar voor slechts 1300? Of een Maggie Sottero voor slechts 500 dollar! En dan ook nog eens spiksplinternieuw.

Eigenaars Rick en Leslie DeAngelo halen ze ook weer in dit tweede seizoen op bij outlets, fabrikanten, kleinhandelaren of de ontwerpers zelf en weten op de een of andere manier hele scherpe prijzen te bedingen. Wekelijks trekken ze wel een paar keer het land in om hun collectie van circa 800 designer jurken op peil te houden. Want met zulke prijzen vliegen de bruidsjurken er in hun winkel weer net zo hard uit als ze waren binnengekomen.

Fashionista’s met een exclusieve smaak of bruiden met een klein budget, iedereen kan zijn geluk op in VOWS. Om vervolgens voor een prikkie met een designer droomjurk weer naar buiten lopen. Nooit gedragen, geen enkele keer!

I Found The Gown is vanaf vanavond, maandag 17 maart, elke werkdag om 20:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Bruidsjurk van J. Crew
Lees ook:Trouwjurk omgetoverd tot souvenir of lingerie
Lees ook:Million Dollar Wedding geflopt!
Lees ook:Koninklijke jurken van Pronovias
Lees ook:Prins William en Kate Middleton look-a-likes gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>