Handboek voor de bruidegom helpt hem bij plannen bruiloft

Heeft je vriend je een aanzoek gedaan? Gefeliciteerd! Al druk aan het plannen met van alles? En heb je hem ook een aantal taken gegeven? Weet je wel zeker dat dat goed gaat komen…?

Je moet beseffen dat een huwelijk een stressvolle gebeurtenis is voor een man. Ineens worden er dingen van hem verwacht. Hij moet opeens een mening hebben over locaties, taarten, catering, de huwelijksreis, etc.

Daarom is er nu het ‘Handboek voor de bruidegom’. Dit boek biedt lichtzinnig medelijden, begeleiding en een onverschrokken mannelijke blik op het gehele proces van het plannen van een traditioneel huwelijk.

Deze gids brengt het vermaak dat de bruidegom hard nodig heeft en biedt daarnaast verrassend goed advies bij beslissingen. Vanaf volgende week te koop voor € 12,95! Ideaal als subtiel cadeau…

Het boek is geschreven voor Peter van Dijk. Hij schrijft advertentie- en marketingteksten voor grote bedrijven in Amerika zoals American Express, BusinessWeek en Christian Dior.

Lees ook:Britney spears bezig met haar bruiloft
Lees ook:Trouwen in Leeuwarden makkelijker!
Lees ook:Handboek voor jouw bruiloft winnen @trouwenblog
Lees ook:Terug in de schoolbanken: De Huwelijksschool
Lees ook:Bewaar herinneringen in Vertel ‘s! trouwboeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>