Welkom op mijn Bruiloft vanavond op Net5

Een bruiloft is voor velen de mooiste dag van hun leven. Maar wat als een koppel het niet eens wordt over de plannen? In het nieuwe Net5-programma Welkom op mijn Bruiloft organiseren bruid en bruidegom onafhankelijk van elkaar hun eigen droombruiloft met de hulp van presentator Bas Muijs.

Op de dag van het huwelijk bepaalt het lot hoe de dag er precies uit komt te zien. Wordt het de koets van de bruid of de Ferrari van de bruidegom? En wordt er getrouwd in een kasteel of in een boerenschuur?

Bas Muijs schiet als ware ceremoniemeester de koppels te hulp en helpt zowel de man als de vrouw hun droombruiloft te organiseren. Op de dag zelf biedt hij de nodige ondersteuning, want dan bepaalt namelijk het lot hoe de bruiloft eruit komt te zien.

Wel of geen tierelantijntjes?
Het liefdeskoppel Daniel en Danielle zijn al zeven jaar samen en willen dolgraag trouwen. Maar dat is tot op heden nog niet gebeurd, omdat ze allebei totaal andere ideeën hebben over de grote dag. Zo droomt Danielle van een bruiloft met een winters thema, een koets met paarden en een prinsessenjurk. Dat terwijl Daniel een gewone, gezellige bruiloft zonder tierelantijntjes wil. Geen koets of prinsessenjurk, maar een stoere sportauto en een korte sexy jurk. Hoe gaat hun bruiloft eruit zien? Dat zal het lot bepalen.

Welkom op mijn Bruiloft wordt om 20.30 uur uitgezonden bij Net5.

Lees ook:Bas Muijs ceremoniemeester Welkom op mijn Bruiloft
Lees ook:Foto’s Bruiloft Reinout & Danielle
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Limbricht: zondag 22 januari
Lees ook:Jess I do!
Lees ook:Kim-Lian wacht op aanzoek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Welkom op mijn Bruiloft vanavond op Net5

  1. Dionne

    Leuk! Ik ga zeker kijken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>