Let’s Get Married groot succes!

Zaterdag stemden dik 1,6 miljoen kijkers af op RTL 4 voor het nieuwe trouwprogramma ‘Let’s Get Married’. Hierin maakte Winston Gerschtanowitz zijn debuut als presentator op de zaterdagavond van de familiezender. De eerste aflevering wist na RTL 4’s Ushi &The Family, en Studio Sport Eredivisie de derde plaats te veroveren in de best bekeken programma’s van de zaterdagavond. Op het tijdslot van ‘Let’s Get Married’ was het programma zelfs het best bekeken prime time programma van Nederland.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “We zijn bijzonder trots op Winston en zijn zelfbedachte show ‘Let’s Get Married’. Hiermee laat hij zien dat hij van meer markten thuis is: van het bedenken en produceren tot prime time presenteren. Hij maakt met ‘Let’s Get Married’ een mooie stap in zijn ontwikkeling, en tegelijkertijd voegt RTL 4 opnieuw een scorend format toe aan de sterke zaterdagavond”.

Lees ook:Huwelijk Wendy van Dijk en Erland Galjaard?
Lees ook:Million Dollar Wedding geflopt!
Lees ook:Metershoge bruidstaart in Let’s Get Married
Lees ook:Interview RTL Exclusiv Sylvie van der Vaart over scheiding
Lees ook:Geen kennismaking voor huwelijk in Married At First Sight

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>