Flessenpost als trouwkaart

flessenpost voorbeelden

Er is heel veel mogelijk op het gebied van uitnodigen. Iedereen wilt eigenlijk wel weer wat anders en heeft een andere smaak! Naast het sturen van een reguliere trouwkaart kun je het ook eens heel anders aanpakken. Waarom niet gewoon een fles op de post doen met daarin de uitnodiging. Dit is eens wat anders! Het bedrijf Flessenpost maakt deze leuke flesjes. Je kunt ze laten vullen met wat je maar wilt van confetti tot papierkrullen.

Niet alleen romantisch maar ook uniek! Met het uitgebreide assortiment kun je geheel je eigen flesje laten bottelen en versturen. Hieronder nog een paar foto’s zodat je een beetje kunt zien hoe zo’n flesje met uitnodiging eruit komt te zien.

fles met uitnodinging


Lees ook:Flessenpost met bedankje voor gasten
Lees ook:Bruidskapsels
Lees ook:Bijzondere trouwringen voor een bijzondere bruiloft
Lees ook:Trouwkaarten: de laatste trends
Lees ook:Column: Waar was het persoonlijke tintje?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Flessenpost als trouwkaart

 1. Martijn

  Wij hebben onze flessenpost bij locomix gekocht, ze hebben heel veel leuke ontwerpen en de fles ziet er echt top uit!

    /   Reply  / 
  1. Jeroen

   Grappig dat de naam Martijn doorlinkt naar locomix…. ;-)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>