Madonna gaat trouwen

Hoewel ze eerst nog bij hoog en laag ontkenden dat ze ook maar een relatie hadden willen Modonna en Jesus Luz nu zelfs met elkaar trouwen. Aan de Britse Marie Claire vertelde de superster dat ze zelfs de ceremonie al aan het plannen is! Ze laat er geen gras over groeien.

Waarschijnlijk stappen de twee dit jaar nog met elkaar in het huwelijksbootje. “Ik zie mijzelf zeker trouwen met hem” vertelt de Queen of Pop aan het tijdschrift. De zangeres en het model ontmoetten elkaar begin dit jaar tijdens een fotoshoot voor W Magazine. Ze plant een zeer extravagante bruiloft.

Het enige wat haar blijkbaar tegenhoudt is wat haar vrienden, familie en haar fans zullen denken. Ze wilt namelijk absoluut niet dat er gedacht wordt dat ze last heeft van een midlifecrisis. De diva zei pas nog tegen een vriend: “Ik wil niet dat mensen denken dat ik niet meer bij zinnen ben”.

Lees ook:Jennifer Aniston en Justin Theroux trouwen in maart
Lees ook:Kylie Minogue wil trouwen voor de kerk
Lees ook:Lily Aldridge showt bruidslingerie Victoria Secret
Lees ook:Geheim van huwelijk Jim Bakkum en Bettina Holwerda
Lees ook:Kindbruidjes: in Malawi trouwt 50% van de meisjes voor haar achttiende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>