Column: Ik voel me net de bruid

Hier op kantoor is het ontzettend druk. Het trouwseizoen is losgebarsten… en hoe! Bruidsparen beginnen nerveus te worden en willen zoveel mogelijk aandacht. De planning is bijna ten einde, het draaiboek is zo goed als klaar – kortom, hun trouwdag staat voor de deur. Voor mij als weddingplanner is dit ook een spannende tijd.

Ik geef je een kijkje achter de schermen bij ons op kantoor. Zo hebben we op 1 april de bruiloft verzorgd van een homobruidspaar die live uitgezonden werd op Q-music. Wat was het geweldig om mee te maken! De begeleiding van twee heren was een fantastische ervaring.

Tijdens deze dag werd ik geassisteerd door een collega in het vak; Marie-José Schlenker van Eindeloos Events. Wij assisteerden elkaar al vaker tijdens bruiloften, maar deze.. deze was toch wel heel speciaal. Het zette ons aan het denken. Zijn er eigenlijk wel weddingplanners die zich specialiseren in het huwelijk van mensen van het gelijke geslacht? Nee! Helemaal niemand. Bizar, hè!

Daarom bundelen Marie-José en ik onze krachten in Brides Or Grooms, Wedding & Event Planners for Gay Couples (GLBT). Dat laatste staat voor: Gay Lesbian Bisexual and Transgender. Iedereen is ontzettend enthousiast, maar het blijft een spannende tijd… Ik voel me net de bruid!

Lees ook:4% van de kantoor relaties trouwen
Lees ook:Oestermeisje of haar zusjes op je huwelijk?
Lees ook:Broer Britney Spears getrouwd
Lees ook:Geen huwelijk voor Ben Saunders en Yvonne Coldeweijer
Lees ook:L’Oréal Professionnel lanceert Wedding Collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>