Homohuwelijk in GTST: Lucas Sanders en Menno Kuiper trouwen

In de succesvolle RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ stapt Nederlands meest besproken gay-koppel, Lucas Sanders (Ferry Doedens) en Menno Kuiper (Dave Mantel) vanavond eindelijk in het huwelijksbootje. Voor ‘GTST’, dat al jaren een trouw miljoenenpubliek weet te trekken, is dit het eerste homohuwelijk in de geschiedenis van de serie.

Sinds Lucas en Menno op eerste kerstdag eindelijk weer tot elkaar zijn gekomen en hebben besloten alsnog te gaan trouwen, zijn de voorbereidingen in Meerdijk van start gegaan om er een bijzonder feest van de maken. In het grootste geheim is Lucas’ vader Stefano (Bas Muijs) speciaal voor de bruiloft overgekomen om zijn eigen zoon in de echt te verbinden met Menno. Voor Lucas, die zijn tranen niet kan bedwingen, is dit een geweldige verrassing.

Terwijl iedereen zich op de romantische trouwlocatie verzamelt in haar mooiste jurk en zijn mooiste pak, Sjoerd (Guido Spek) en Wiet (Pip Pellens) nog voor de laatste keer hun liedje oefenen, dreigt alles in het water te vallen…

Sjoerd en Wiet worstelen ondertussen met hun prille liefde. Sjoerd vindt dat ze hun gevoel voor elkaar niet langer geheim kunnen houden voor Rikki (Robin Martens). Lorena (Gigi Ravelli) ontmoet een man waarvan ze weet: dit wordt mijn nieuwe liefde. Nina (Marly van der Velden) geniet van het geluk van haar broertje, maar realiseert zich daardoor des te meer dat haar eigen liefdesleven op z’n gat ligt.

Het homohuwelijk wordt over twee afleveringen verteld. Vanavond, vrijdag 24 januari, en maandag 27 januari tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:George Lucas vroeg Mellody Hobson ten huwelijk
Lees ook:Tooske Ragas helpt bruiden in spé bij huwelijksaanzoek
Lees ook:Sabine Uitslag en Menno Braakman gaan trouwen
Lees ook:Het geheim van goede huwelijk Marco en Leontine Borsato
Lees ook:Sara Kroos trouwt vriendin Daniëlle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>