Britney Spears zegt ‘Ja’ als David Lucado aanzoek doet

Britney Spears aarzelt niet en zegt volmondig ‘ja’ als haar nieuwe vriend David Lucado haar een aanzoek doet. Althans, dat meldt een bron aan Now Magazine. Gek zijn deze verhalen niet, want Perez Hilton dacht een tijd terug al dat het zover was.

De zangeres mag dan pas een paar maanden een relatie hebben, ze is smoorverliefd en weet zeker dat ze met hem wil trouwen. Jamie Spears, de vader van de aanstaande bruid, ziet dat niet zitten. Hij is bang dat zijn dochter een overhaaste beslissing neemt.

Lees ook:Jamie Lynn – zusje van Britney Spears – gaat trouwen
Lees ook:Britney Spears gaat Trouwen
Lees ook:Dochter Jim Carry
Lees ook:Huwelijk Britney Spears en David Lucado…
Lees ook:Verloving Britney Spears en Jason Trawick verbroken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>