Timberlake en Biel noemen huwelijk magisch

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn afgelopen vrijdag getrouwd in het zuiden van Italië, namelijk in Borgo Egnazia in Puglia. Het stel noemt het magisch. Het was een onvergetelijke avond, aldus de zanger.

De bruid omschrijft het huwelijk aan People magazine als een sprookje. Een sprookje dat meerdere dagen duurde. Op woensdag trokken de bruidsgasten samen naar het strand voor een vuurwerk en concert. Donderdag was er een feest rond een aantal kampvuren en vrijdag was dan eindelijk de grote dag.

Lees ook:Voorspel duur van Barbie’s huwelijk; gokken op aantal dagen
Lees ook:Beau van Erven Dorens bij huwelijk Will en Kate in Londen
Lees ook:Annemarie Hoek vertelt over huwelijksaanzoek Simon Keizer
Lees ook:Scheidingsfeest Katy Perry en Russell Brand
Lees ook:Scheiding Tom Cruise en Katie Holmes rond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>