Addy van en Krommenacker ontwerpt jurk prinses Carolina

Afgelopen weekeinde trad prinses Carolina in het huwelijk met Albert Brenninkmeijer. Addy van den Krommenacker ontwierp de bruidsjurk voor deze bijzondere gelegenheid. De jurk heeft een kanten bovenkant en de rok bestaat uit lagen van zijde chiffon en organza, geappliqueerd met kant. Het kant, verwerkt in zowel de jurk als de sluier, is het originele kant van de bruidsjurk van HKH Prinses Irene, die in 1964 in het huwelijk trad met Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme.

Het kant werd destijds speciaal voor haar vervaardigd in Brugge. Addy en zijn team in Nederland en Italië hebben maandenlang gewerkt om het delicate kant te restaureren en te verwerken in de jurk en de sluier. Addy heeft de jurk Irene genoemd, omdat de trouwjurk uit 1964 Juliana heette.

Tevens ontwierp Addy creaties voor Prinses Irene en Prinses Margarita. Prinses Irene droeg een fuchsia chantilly kanten jurk met een double shantung jasje en Prinses Margarita koos voor een aquablauwe combinatie, een zijde chiffon jurk met een bijzondere organza jas. Ook de hoeden waren van zijn hand.

Lees ook:Prinses kiest voor bruidsjurk van Claes Iversen
Lees ook:Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker
Lees ook:Primeur! Trouwjurk Addy van den Krommenacker for Steps!
Lees ook:Sarah Burton ontwerpt jurk Kate Middleton
Lees ook:Prinses Margarita getrouwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>