Jeroen van der Boom getrouwd: beelden van het huwelijk

Tot drie keer toe stelden Jeroen van der Boom en zijn Dany hun bruiloft uit, maar nu zijn de twee dan éindelijk officieel man en vrouw. Ze gaven elkaar het jawoord op het prachtige kasteel Castell d’Emporda in het Spaanse Girona. De volgende dag vertrok het gezin voor een wekenlange vakantie naar een Zuid-Europese bestemming. De beelden van weekblad Story.

Lees ook:Huwelijk Jeroen van der Boom 10 juli
Lees ook:Exotische bestemmingen in trek bij Nederlanders
Lees ook:Kans op huwelijksaanzoek op vakantie 1 op 7
Lees ook:Jeroen van der Boom en Dany de Wit getrouwd
Lees ook:Penélope Cruz gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>