Inspiratie voor een onvergetelijke dag

Trouwenblog heeft een moodboard voor je met inspiratie voor een onvergetelijke dag. Zo zijn de serviezen van Villeroy & Boch en klassieke zilveren accessoires van Zilverstad natuurlijk prachtig als tafelaankleding of juist als huwelijkscadeau. Het vieren van mooie momenten als deze doen wij graag met Demi Sec van puklavec & friends en Hugo l’originale by ZADI. Dit zijn de ideale friszoete drankjes voor een toost, die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Klik op de afbeelding om alles goed te kunnen lezen:

Lees ook:Ook je smartphone in het wit op je grote dag
Lees ook:Demi Moore en Ashton Kutcher waren niet getrouwd
Lees ook:Een bruiloft in Friends?
Lees ook:Ed Sheeran trouwt op z’n veertigste met de buurvrouw
Lees ook:Barack Obama hoopt op financiële steun van bruidsparen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>