Met Pimpelmees maak je mooie collage van trouwfoto’s

Het is zonde om niets met je trouwfoto’s te doen. Er zo nu en dan naar kijken doet ze onrecht: je moet er dagelijks van kunnen genieten! Pimpelmees begrijpt dat en geeft jouw foto’s wat extra’s. In een prachtige collage, vormen ze een waar kunstwerk.

Verzamel de mooiste foto’s die je kunt vinden en maak er met een geweldige typische Pimpelmees-achtergrond een mooie collage van. Deze collage kun je zowel op canvasdoek of op een poster laten uitdraaien. Zo’n kunstwerk is niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, maar ook erg gaaf om weg te geven.

De doeken of posters zijn eenvoudig online te creëren met de collagemaker, waar je onder meer sjablonen aantreft met bloemen, vogels, maskingtape en vlinders. En of je nou kiest voor zwart-witfoto’s of je foto’s in kleur: het wordt jouw unieke kunstwerk met ruimte voor een handjevol of een juist hele collectie foto’s. Kijk op www.pimpelmees.com en ga aan de slag! Je zult zien dat je in een handomdraai iets prachtigs hebt gecreëerd.

Lees ook:Trouwfoto’s als Dutch Design aan de muur
Lees ook:Originele bruidsboeketten
Lees ook:Een zelfgemaakte poster als huwelijksgeschenk
Lees ook:De aparte bruid!
Lees ook:Desperate housewive gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>