Maak gastenboek met Wolkie Talkie

Een gastenboek waarin iedereen zijn naam krabbelt, is wat ons betreft ouderwets. Er zijn tegenwoordig veel leukere opties. Zo kun je iedere gast fotograferen met de Wolkie Talkie, jullie ceremoniemeester kan dit coördineren.

Bij binnenkomst mag iedereen een wens op de Wolkie Talkie schrijven en wordt gefotografeerd. Later worden alle foto’s samengebracht in een foto-album. Zo heb je na de bruiloft foto’s van al je gasten. Dat is toch veel leuker dan zo’n boekje met handtekeningen?

Wolkie Talkie

Lees ook:Wolkie Talkie geeft foto extra sfeer
Lees ook:Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s
Lees ook:(B)oops van bruiden
Lees ook:Gaaf idee voor trouwfoto’s: Zombie bruiloft
Lees ook:Handig bij het plannen van bruiloft: CheckZis-lijstje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>