Stem op mooiste foto’s en doe inspiratie op

Weet je dat steeds meer bruidsparen kiezen voor een vakkundige fotograaf, die van bruidswerk zijn professie heeft gemaakt? Waar vroeger Ome Henk – die volgens de familie zo kundig kiekjes maakt – werd ingeschakeld, nu gaat men voor professionals.

De beste fotografen maken ieder jaar kans op de Bruidsfoto Award. Jij kunt stemmen, en tegelijkertijd inspiratie op doen. Misschien past een van de genomineerden wel perfect bij de stijl die jullie voor ogen hebben.

Waar je op moet letten bij de keuze van een fotograaf, legde Sjoerd Booij ons eerder uit. Klik hier om zijn toelichting te lezen.

Lees ook:Mooiste bruidsfoto’s bij elkaar
Lees ook:Kitscherige bruidstaarten
Lees ook:Leuke bedrijven als je gaat trouwen
Lees ook:Zo kies je de bruidsfotograaf die bij je past
Lees ook:Spelen met kleuren voor je bruidsjurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>