Trouwkaart met muziek

De meeste aanstaande bruidsparen sturen gewoon een standaard trouwkaart, anderen sturen een eco-theedoek, e-card of videotrouwkaart. Een Amerikaans bruidspaar dacht hier anders over, zij ontwikkelden een trouwkaart die kan worden uitgevouwen tot een platenspeler.

Lees ook:Flessenpost als trouwkaart
Lees ook:Trouwkaart op kaars; als cadeau of om te herdenken
Lees ook:Standaard huwelijkse voorwaarden?
Lees ook:Tekst voor je trouwkaart
Lees ook:Bruidsparen regisseren zelf trouwceremonie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>