Origami Bruiloft Bloemen

origamie

Origineel is het wel bruiloft bloemen gemaakt van origami. En mocht je zelf echt een pro zijn in origami kun je vrij goedkoop je bloemen zo regelen! En watook  nog makkelijker is je kunt ze bewaren. Bij je 25 jarige bruiloft haal je ze gewoon weer uit de kast.  Koop speciaal origami papier passend bij de kleuren van jullie bruiloft. Ook leuk is wat extra velletjes te kopen zodat kinderen ook ermee aan de slag kunnen! Wat leuke voorbeelden heb ik voor je op een rij gezet.

Lees ook:Eindelijke leuke ringkussens
Lees ook:IKEA heeft alles voor de aankleding huwelijksfeest
Lees ook:Sfeervolle candlebags van Sfeerhof op je bruiloft
Lees ook:Plan je bruiloft zonder ontslagen te worden
Lees ook:Ontwerp je trouwkaart zelf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Origami Bruiloft Bloemen

  1. origami

    Leuke origami knutsels maar wel moeilijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>