Serious Request 2014 veiling: een complete huwelijksdag

Een super actie! De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 gaan samenwerken voor Serious Request 2014. Voor de veiling van Serious Request bieden ze een volledig verzorgde huwelijksdag aan voor 50 personen.

Dit jaar wordt er voor Serious Request geld ingezameld om vrouwen en meisjes te helpen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflict- en oorlogsgebieden. De initiatiefnemers hopen met dit veilingitem een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis. Voor de hoogste bieder wordt er een droomhuwelijk samengesteld door de beste trouwleveranciers van Nederland.

Dutch Wedding Awards

Elk jaar worden de Dutch Wedding Awards gehouden. Bij deze uitreiking worden er awards aan de beste Nederlandse trouwleveranciers toegekend. Van beste bloemist tot beste trouwlocatie worden er prijzen uitgereikt. Dit zijn de winnaars van 2014: Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl en Wedding & Planning.

Bieden

Het huwelijk vindt plaats in 2015. De datum en plaats is nader te bepalen. Op dit moment is het hoogste bod € 8.000,-. Je hebt nog 5 dagen om een bod uit te brengen!

Bieden kan op de website van Serious Request.

Lees ook:Winnaars Dutch Wedding Awards 2012 bekend
Lees ook:WeddingFair zondag 13 januari Grote Kerk Naarden-vesting
Lees ook:Dutch Wedding Awards; beste trouwleverancier gezocht
Lees ook:Kindbruidjes: in Malawi trouwt 50% van de meisjes voor haar achttiende
Lees ook:De zeven stijlen voor een bruidsboeket

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>