Originele bruidsboeketten

Er is ontzettend veel keuze als het gaat om bruidsboeketten. De klassieke Calla en romantische Roos zijn onder bruidsparen heel populair. Ik ga je laten zien hoe je een origineel boeket kunt samenstellen.

Trouwen in de winter

Als je gaat trouwen in de winter is het heel erg mooi om hier een speciaal boeket bij te zoeken. De donkerrode roos past bijvoorbeeld erg goed bij de winter. Ook kun je denken aan originele kleurencombinaties. Bijvoorbeeld paars met gele zonnebloemen of donkergroen met paars en zalmroze. Het belangrijkste is dat jullie een bloem kiezen die bij jullie past. Zo geef je een persoonlijke tint mee.

Veelzijdige bruidsboeketten

Het is mooi als alle bloemen op de bruiloft bij elkaar horen. Het kan dus ook dat een bruidspaar voor allemaal felle kleuren kiest, zolang er maar eenheid is. Een bloemist kan je helpen om een eenheid te creëren.

Hangende bruidsboeketten

Een ander woord voor hangende bruidsboeketten is: pomanders. De bloemen worden dan als een soort bal of een andere vorm opgehangen aan een lint. Dit lint past weer bij de bloemen en jouw jurk. Je kunt helemaal zelf bepalen welke bloemen je kiest en hoe het eruit komt te zien. Het boeket neem je mee als een soort tasje. Origineel!

Bron: Bruiloft.nl

Lees ook:Bruidsboeket van lavendel
Lees ook:Opletten bij de keuze voor bloemen en bruidsboeket
Lees ook:Yellow is de new pink
Lees ook:Inspiratie voor als je roze en paarse bloemen wil
Lees ook:Kleurrijke tips uit Wedding 200+ Inspiring Ideas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>