Mannen zijn bang de verkeerde vrouw te trouwen

Carl Weisman, ook wel de ' eeuwige vrijgezel ' en schrijver van het boek 'So Why Have You Never Been Married' uit Sydney heeft 1533 hetereoseksuele mannen ondervraagd. Al deze mannen waren vrijgezel. Uit dit onderzoek kwamen leuke conclusies. Zo kwam naar voren dat mannen niet bang zijn om te trouwen. Wel zijn ze bang om met de verkeerde vrouw te trouwen. Zelfs de helft van de ondervraagde had deze angst!

Carl starte dit onderzoek omdat hij alle vooroordelen zat was. Als vrijgezelle man word je al gauw aangekeken als playboy of man met bindingsangst.

 

 

 

Lees ook:Mannen ga trouwen!
Lees ook:Brunette sneller de bruid dan blondine
Lees ook:Trouwen na scheiding; helft mannen ziet dit zitten
Lees ook:Mannen trouwen liever een Brunette
Lees ook:Trouwen zonder echt verliefd te zijn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mannen zijn bang de verkeerde vrouw te trouwen

  1. Bindingsangst symptomen

    Dat klopt, ik hou ervan om single te zijn. Bij verre na niet omdat ik dan mijn gang kan gaan wat betreft vrouwen maar ik hou zeker weten van mijn vrijheid, ook ik wordt vaak aangesproken met argumenten dat ik bindingsangst zou hebben. Volgens mij heb ik dat niet maar ik heb inderdaad ook best wel angst om de verkeerde vrouw te trouwen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>