Beleef een trouwdag bij Hampshire Hotels

Om aanstaande bruidsparen een heel eind op weg te helpen, organiseert Hampshire Hotels van september 2013 tot maart 2014 speciale “Trouwbeleving” events. Trouwbeleving is bedoeld om te inspireren en te helpen bij het maken van keuzes voor de trouwerij. Aanwezig zijn alle mogelijke partijen die voor de organisatie van een huwelijk van belang zijn en daarbij is het hotel precies zo ingericht als bij een huwelijksdag.

Zo is de locatie versierd met prachtige bloemen en andere decoraties, kan de sfeer in de trouwzaal gevoeld worden en is er muziek van de DJ op de dansvloer. Ook kan de bruidstaart geproefd worden, is de bruidssuite geopend voor publiek en om het plaatje helemaal compleet te maken, zijn er live trouwceremonies.

De grote vraag is gesteld en het antwoord was luid en duidelijk: “Ja, ik wil met je trouwen!”. De hoogste tijd om de daad bij het woord te voegen en de huwelijksdag te regelen. Geen gemakkelijke klus, want een droomhuwelijk is voor iedereen anders. Om aanstaande bruidsparen een heel eind op weg te helpen, organiseert Hampshire Hotels van september 2013 tot maart 2014 speciale “Trouwbeleving” events.

www.hampshire-hotels.com/trouwen

Lees ook:Hampshire Hotel Newport Huizen trouwlocatie
Lees ook:Trouwen op een zelf gekozen locatie in Weert
Lees ook:The Wedding Seminars op de Veluwe
Lees ook:Ontdek trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan
Lees ook:Het muZEEum in Vlissingen als trouwlocatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>